Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın bapsı son aşama ciddi bir öneme sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şartı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

Mono blok beden mimarisı karakol sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin karıninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile katkısızlanmaktadır.

Projeye en tatminkâr Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı essah rahat açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu baplar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yöreının bariz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Farklı bir şgeri ise bapların külliyen örtüsüz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve belirgin şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir Yangın Kapısı olmalıdır.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page